Zangles

Kom zingen. Ontdek hoe jouw stem voluit de wereld in kan stromen. Kom ervaren hoe je lichaam, gevuld met jouw sound, jouw adem, jouw talent en jouw gevoel, vrijuit kan klinken. Eerst naar binnen, dan naar buiten. Zing vrijmoedig, vanuit spanning en ontspanning, Vanuit kwetsbaarheid en kracht, vanuit wie jij op dit moment bent. 
Jouw sound, jouw stem, precies zoals die in wezen is. Precies zoals jij in wezen bent.

In Zangles en in de Young Singers lessen begeleid ik je bij het vrijuit zingen van liedjes. Ik help je bij het ontdekken van jouw eigen sound in de songs van jouw keuze.  Zangles is zo zeer behulpzaam bij faalangst en het vergroten van je zelfvertrouwen. We gaan op zoek naar meer vrijheid in je stem en meer ruimte in je ínstrument. Aan de hand van de liedjes die jij wilt zingen voor bijvoorbeeld je band, of voor een open podium, voor je plezier in de auto of voor onder de douche, werken we met lichaamsgerichte-, stem- en ademoefeningen, oefeningen uit CVT, EVTS, Lichtenberg en uit Stembevrijding. meer lezen

Je bouwt zo een heel repertoire van  liedjes op, die je vrijuit en moeiteloos kunt zingen. Je zingt vaak met microfoon en we maken opnames van de nummers die je zingt.  Regelmatig gaan we aandachtig luisteren naar opnames van de nummers die je zingt.

Gericht luisteren naar jouw eigen stem, naar jezelf en naar jouw muziek, maakt je bewust van wie jij bent als zanger of zangeres. Daarover praten, maar ook het bespreken van je drijfveren en doelen zijn een belangrijk onderdeel van de zangcoaching bij Vocal Insite.

Young Singers Zangles voor Kids van 10-14 jaar      

Groeps Zangles van 60 minuten

De Young Singers zanglessen zijn wekelijkse groepslessen voor kids van 10 tot 14 jaar, bij voldoende aanmeldingen in groepjes van 2 of 3 kinderen.

 

Kom onderzoeken hoe jij met steeds meer plezier, met alle gemak van de wereld én vol overgave kunt zingen!

 Giulia

 

 

 Zingen geeft licht, lucht en ruimte en is voor iedereen…

Afspreken kan op: 06-24584836, info@vocalinsite.nl, met Linda de Vries-Bersma of meld je hier aan. Kijk hier voor werkwijze en tarieven.

 

 

Ben jij op zoek naar jouw eigen unieke sound, in de liedjes die jij graag zingt? Kom dan op zangles.

Zangles bij Vocal Insite is:

–          Voor jong en oud (vanaf ongeveer 10 jaar).

–          Voor beginnende, gevorderde en professionele zangers of zangeressen

–          Voor iedereen die aan zijn repertoire wil werken, aan liedjes; pop, soul, jazz, of rock.

–          Voor zangers of zangeressen die willen optreden, of in een band, musical of show (willen) spelen.

–          Voor vocalisten die zich willen voorbereiden op een auditie

–          Voor backing-vocalisten die hulp willen bij mooie koortjes

–          Voor zangers die willen werken aan hun podiumpresentatie

–          Voor mensen die in een koor zitten en geholpen willen worden bij stemvorming

–          Voor mensen die met bovengenoemde methodes willen werken aan hun repertoire

–          Voor mensen die hun zelfvertrouwen willen vergroten en bij faalangst.

–          Voor vocalisten die mooie demo’s willen maken van hun stem

–          Voor mensen met stemproblemen als heesheid, die via zangles aan hun stem willen werken.

 

 Werkwijze:

Een proefles is € 25,-. In de proefles maken we kennis met elkaar en kijken we of zangles bij Vocal Insite wat voor jou is.  Stembevrijdingssessies kunnen afgewisseld worden met zangles. De tarieven zijn gelijk.

 

Als je zanglessen komt volgen heb je 34 wekelijkse zanglessen van 60 minuten in een cursusjaar. De Young Singers lessen zijn ook wekelijks, 34 lessen per schooljaar. Of je kiest, na overleg met mij, voor individueel 1x per 14 dagen zangles. Dat zijn in totaal 18 zanglessen van 60 minuten per cursusjaar. Een aantal losse zanglessen, bijvoorbeeld ter voorbereiding voor een optreden of auditie, is ook mogelijk in bepaalde gevallen. Bel of mail me voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Ga hier direct naar het inschrijfformulier en de voorwaarden. Voor Tarieven klik je hier.

                 Meld je direct aan voor een proefles of bel me voor de mogelijkheden en voor meer informatie.