Coachingstraject Stembevrijding

Een Coachingstraject Stembevrijding is gericht op wat er zoal bevrijd kan worden door Stembevrijding. De ervaring leert dat Stembevrijding kan helpen om weer beweging te krijgen in alles waar je op vast loopt in het leven. Het is een prettige manier, ook als je niet zingt, om helder te krijgen hoe het nu precies met je gaat, doordat je klank leert geven aan wat er in je leeft. Gewoon door geluid te maken. Door het geluid dat zich aandient te verlengen breng je weer beweging in die gevoelens. Dat is het, meer niet. Je zingt. Je geeft klank aan wat zich bewust, of onbewust in jou afspeelt. In een vooraf afgesproken aantal sessies, aan de hand van bepaalde levensthema’s gaan we luisteren naar wat er in jou gezongen wil worden.

Zingen als zalf voor de ziel

Als je je lichaam en je emoties zo serieus neemt dat je er geluid aan geeft dan is het alsof je gevoelens eindelijk gehoord worden en je energie weer kan gaan stromen. Last van je rug, piekergedachten, burn out, of stress kunnen bijvoorbeeld tekenen zijn van vastgelopen, opgekropte gevoelens. Wanneer je een stem geeft aan die gevoelens, die fysieke sensaties, dan voelt de opluchting soms wonderbaarlijk groot. Ontspanning, opluchting, nieuwe energie en helderheid krijgen weer ruimte. Ruimte in ons lichaam, in onze stem en in ons wezen om volledig te zijn. De ingehouden spanning, de gestolde energie kan weer stromen.

“Je persoonlijkheid vangt de deuken op, je ziel blijft ongedeerd.”

Voel jij je vrij in wat je doet, in wat je kunt en in wat je wilt? Of word je ergens geblokkeerd om vrij te kunnen werken, voelen, zingen, ademen, plezier te maken of lief te hebben? Zijn dat fysieke belemmeringen als blessures, ziekte, of hyperventilatie? Of zijn het meer de mentale of emotionele blokkades die je ervan weerhouden ten volle te leven, zoals een depressie, angsten, of een burn-out? Door wat het leven ons biedt, sluiten we soms de connectie met onze gevoelens af en daarmee ook met onze wezenlijke drijfveren, onze passie, ons plezier. Vanuit lichaamsgerichte oefeningen en oefeningen met adem en stem uit de Stembevrijding kunnen je lichaam en je onderbewuste laten horen wat er zich werkelijk binnenin jou afspeelt. Alles wat er in jou is, mag er zijn en kan gedragen worden door je wezenlijke energie. Dat alles is muziek. En er is muziek in elk van ons. Het geeft vrijheid om daar klank aan te geven. Vrijheid van zijn en vrijheid van stem.

 

Kennismakingssessie Stembevrijding: € 25,-.  Kijk hier voor werkwijze en tarieven of meld je direct aan op info@vocalinsite.nl, of 06-24584836, voor een afspraak en ervaar wat Stembevrijding voor jou kan betekenen. 

 

Coachings traject Stembevrijding is voor iedereen die helderheid, vrijheid en vernieuwde energie wil krijgen in zaken waar hij op vastgelopen is. 

Geef klank aan wat er in je leeft en ervaar wat zingen doet:

–          bij faalangst

–          bij burn out, angsten, of depressieve klachten 

–          bij hyperventilatie of ademhalingsproblemen

–          bij stemproblemen

–          bij fysieke klachten 

–          bij zelfinzicht en transformatie

–          bij verlegenheid of onzekerheid

–          als ondersteuning bij levensgebeurtenissen 

Zingen is anders dan praten. Wie weet is zingen jouw taal.

 

Wees welkom en ervaar Stembevrijding!

 

VOLKOMEN- Mieke de Haan

 

Informeer ook naar de mogelijkheden van coaching en training Stembevrijding, om binnen het bedrijfsteam, je relatie of je gezin al zingend wezenlijk met elkaar te communiceren.