Bestemmingsreis Frankrijk 12 tm 17 mei

 

Bestemmingsreis Frankrijk 12 tm 17 mei 2019

 

Dompel je onder in deze 6-daagse  Stembevrijding,op het prachtige Domaine St Pierre, in Languedoc-Rousillon.

 

In deze 6-daagse ga je op innerlijke reis, van binnen naar buiten. Met lichaamsgerichte oefeningen, coaching, stilte, meditatie, en je stem, naar moeiteloosheid en Stembevrijding. En dat terwijl je volop geniet van de prachtige locatie op het Franse platteland, de goede verzorging, de ruimte voor jezelf en de zingende klanken. Een week om stil te staan bij wat je werkelijk verlangt. Wat is er wezenlijk van belang voor jou? Waar zit jouw eigenheid, jouw authenticiteit? Kun jij jezelf helemaal laten horen? Aan de hand van thema’s als Vertrouwen, liefde, verlies, veerkracht en verwondering kom je met stembevrijdend zingen bij jouw essentie en jouw talent. Ervaring met zingen is niet nodig.

 

 

Vind jezelf in la douce France
De voormalige wijngaard Domaine St Pierre, In de Languedoc-Rousillon, is deze week de comfortabele setting.  Het zingen, het lekkere eten, het zwembad en de comfortabele slaapplekken, maken dat je helemaal tot jezelf kunt komen.  Via je stem naar je bestemming. Hier kun je komen ervaren wat jij de wereld in wilt laten stromen…

 

Dompel je onder

Er is voldoende tijd om te rusten en te genieten van de omgeving.  Je logeert in een van de mooie Gîtes met eigen sanitair, in sfeervolle 2-of 3 persoonskamers, met voor elk een goed bed. Een 1- persoonskamer is met toeslag beperkt mogelijk. Er zijn maximaal 12 deelnemers.

meld je direct aan voor deze reis. 

 

Programma

Het programma bestaat uit dagelijkse meditaties, oefeningen voor lichaam, stem en geest. Door de oefeningen ervaar je jouw drijfveren, jouw passie, jouw kwetsbaarheid, jouw stem. Natuurlijk wordt er voluit gezongen, individueel en samen, met en zonder de afgestemde piano begeleiding van Suzanne Uleman. Ervaring met zingen is hiervoor niet nodig. Het stembevrijdend zingen brengt je bij jouw innerlijke stem, jouw essentie en jouw talent.

Thema’s

Thema’s als: faalangst, verlangen, talent, liefde, verlies, veerkracht en verwondering  en thema’s als wat leeft er in mij, wat wil ik de wereld in laten stromen, kan ik mezelf horen, kan ik mezelf volledig laten horen vanuit hart en ziel, zullen in deze inspirerende week ruimschoots aan bod komen. En dat al zingend in de veilige bedding van de groep.

 

Zingen, stilte, Stembevrijding en vakantie!

Er is in de week een afwisseling van een intens en inspirerend programma, in de ochtend-, middag- of avonduren, met dagdelen voor jezelf om vrij te besteden, te rusten of de omgeving te verkennen. Van uitslapen en op je eigen tijd ontbijten in je Gîte ( het ontbijt wordt voor de deur gezet), tot vroeg in de ochtend een start met ochtendmeditatie, gezamenlijke maaltijden en Intensieve Stembevrijdende oefeningen. Er zal een stilteochtend zijn en een loslaat avond.

Tijd voor jezelf en de omgeving

Er is naast het intensieve programma ruim de tijd voor jezelf, om uit te slapen, om een verfrissende duik te nemen in het (verwarmde) zwembad of er op uit te gaan. Wie een stap buiten de deur wil zetten, kan terecht in de dorpen en diverse middeleeuwse stadjes in de buurt. Pezenas bijvoorbeeld, met zijn middeleeuwse straatjes, ligt op 10 minuten rijden en is erg aan te raden. Het strand is op 20 minuten rijden.

Begeleiding

 

De liefdevolle en ervaren begeleiding van Linda de Vries-Bersma, biedt  ruime individuele aandacht voor alles wat zich aandient. Ook is er ruimte voor een individueel coaching gesprek met Linda.

Collega Stembevrijder Suzanne Uleman (www.liedvanjouwleven.nl) zal de zingende klanken voorzien van haar warme en afgestemde pianobegeleiding.

Laurie hond, ook stembevrijder, zal bij het geheel assisterend  en begeleidend aanwezig zijn.

 

 

Het Domein

Hein Hamel en Jacqueline Rutte verzorgen de verse lokale maaltijden. Van diner bij aankomst op zondagavond, tot en met de lunch op vrijdagmiddag; er wordt voor je gezorgd.

Op het Domaine St Pierre van Jacqueline en Hein logeer je in één van de 5 karaktervolle gîtes, met 2, 3 of 4 personen. Deze gîtes zijn voorzien van goed sanitair, met douche, toilet en wastafel en van een keuken, zithoek en terras. Je slaapt in je eigen bed op een sfeervolle 1, 2 of 3 persoonskamer.  1 persoonskamers zijn beperkt te boeken met een toeslag.

 

Data: 12 mei aankomst vanaf 13 uur, 17 mei vertrek, na de lunch.

Je bent welkom op 12 mei 2019, om aan te komen na 13:00u. ‘s Avonds is er een gezamenlijk diner en aansluitend de start van de Intensive Stembevrijding.

 

Prijs:€ 925,- voor 6 nachten verblijf, op basis van vol (pension, ontbijt, lunch, diner) (à €450,-) en de 6-daagse Intensive Stembevrijding (à 475,-).

Je verblijft in een ruime 2-, of 3-persoons kamer in een gîtes. 1e diner op zondagavond, laatste lunch op vrijdagmiddag

Toeslag 1 –persoonskamer is € 90,- en beperkt te boeken. Aanmelden

Let op: €25,- vroegboekkorting, als je vóór 31 december 2018 boekt. 

Adres: Domaine St Pierre, 34290 Servian-Hérault, Frankrijk, T.+33 (0) 467 303 544, M. +33( 0) 637 471 265, https://www.domaine-st-pierre.com/

 

Deze zesdaagse Bestemmingsreis is op basis van eigen vervoer. Vanuit Bussum is het ongeveer 12 uur met de auto rijden. Het dichtbij zijnde vliegveld is dat van Montpellier op 1 uur rijden en het vliegveld van Toulouse is op 2 uur rijden.

 

Mocht je het fijn vinden om met een (aantal) andere deelnemer(s) samen te reizen, dan kun je dat laten weten. Ik zal dan alle deelnemers die samen willen reizen, vooraf met elkaar in contact brengen

 

Meer informatie en aanmeldeninfo@vocalinsite.nl; 06-24584836